Wikia


Rob Wuyts volgde zijn middelbare studies aan het Sint-Jozefcollege Turnhout. Hij behaalde zijn licentiaat chemie in 2005.

Rob werkt nu als Project Engineer bij de Groef Infrabo.

KDA carrière Edit

Verklaring clubnaam Edit

Rob kwam in zijn schachtenjaar (1999-2000) naar het schachtenconvent van de KDA in café 't Profke. Hij dronk zich zo lazarus dat hij tijdens een tempus crashte in de klimop aan het A-gebouw van de UIA. Na het convent werd hij door Jef Van Gils en Jonathan Feys naar het Konijnenkot gebracht om daar op een TD te ontnuchteren.

Na dit wapenfeit kreeg hij de clubnaam Rob Klimop.

Niet lang daarna deed hij zijn naam eer aan door gecamoufleerd met klimop in de aula te verschijnen. Een anders onverstoorbare Prof. Desseyn was sprakeloos.

Rob Wuyts in de muziek Edit

"Chemio" is een liedje dat geschreven werd naar aanleiding van de volgende anecdote met als protagonist Rob. We bevinden ons in 2e kan (2001) tijdens de feestweek van het KDA in het analytisch practicumlabo in het B-gebouw van de UIA. De opdracht tijdens het analytisch practicum was - hoe kan het ook anders - titreren. Rob had echter een 6-pack bier van de stand van het KDA weggemoffeld en meegenomen naar het practicum. Om het titreren wat interessanter te maken werd voor elke druppel vloeistof die uit de burret kwam een goede slok bier gedronken met kwalitatief tegenvallende resultaten als gevolg.

Chemio chemio chemio,
op d'UIA titreren we zo:
kraantj'open en binnen dat bier;
wij kunnen titreren en doen't met plezier

Chemio chemio chemio,
op d'UIA titreren we zo:
equivalentiepunt voorbij en weer teveel verdund;
waren we nuchter dan had'we het gekund

Chemio chemio chemio,
op d'UIA titreren we zo:
een biertje hier en nog een biertje daar;
en daarom blijven we nog maar een jaar

Want zo lang er titraties bestaan,
zal Rob nooit naar 1e LIC gaan...
blijven titreren en met een krat bier;
we voelen ons goed en derom blijven w'hier.

-Steven Hostyn- & -Bram Hofman-

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki