Wikia


Philippe Vervliet (°22 sep 1988), ook al wel eens bekend als Flup is geboren en getogen in Antwerpen, maar verhuisde in zijn tweede middelbaar met zijn ouders naar München (Duitsland), waar hij zijn secundair voltooide op de ESM (Europese School München) en een passie ontwikkelde voor Basketbal. Hij speelde er in het schoolteam.

In September 2006 kwam Philippe in Antwerpen Scheikunde studeren, en ging op kot vlak naast 't Profke, waardoor Philippe al van tijdens de Introductieweek op alle activiteiten aanwezig was. Na zijn doop bij KDA werd hij schachtenkoning, oa. dankzij een actje met Duitstalige cantusliederen & een liter bier "ad fundum".

In zijn tweede jaar vervoegde Philippe logischerwijs het KDA-Praesidium, samen met Dorien als Mentor met een grote dosis enthousiasme.

Ondertussen woont Philippe ook terug thuis in Berchem, aangezien ook zijn ouders & familie terug in België wonen.

Nadat hij in 2007-2008 een GT 1e/2e Bach Chemie aflegde moest hij voor de cursus Toegepaste Wiskunde het loodje leggen en kon hier geen credit voor behalen. Dit dwong hem ertoe te stoppen met de studie Chemie aan de UA.

(dec 2013) Philippe is overgestapt naar de opleiding Farmacie en is daar met succes afgestudeerd als apotheker in de afstudeerrichting Master in de geneesmiddelenontwikkeling.

KDA carrièreEdit

Andere carrièreEdit

WeetjesEdit

  • Philippe is een trouw KDA sporter. Samen met Jonathan (zijn vaste pool partner) haalde hij in 2006-2007 en 2008-2009 de titel in het Poolen.
  • Buiten Basketbal & pool is Philippe ook een uitstekend skater. In 2005 werd hij 4e op het officieuze BK bij de amateurs.
  • Philippe is sinds januari 2007 een vast en gelukkig koppel met Dorien, zijn mede-mentor & collega schachtekoning(in).
  • Philippe's vader zat nog in het NSK praesidium.
  • Philippe heeft een passie voor fotografie en houdt zich in zijn beetje vrije tijd nog bezig met photoshop en dergelijke.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki