Wikia


Montblanckristof.jpg

Kristof op Mont Blanc, Juli 2006

Kristof2007.jpg

Kristof ergens in het zuiden, Juli 2007

Kristof Van Havenbergh (°29 mrt '87) werd geboven op een boogscheut van de RUCA : in het St. Augustinusziekenhuis te Wilrijk. Hij bracht evenwel zijn jeugd door in Zwijndrecht.

Kristof studeerde eerst Wetenschappen-Wiskunde (6 uur) aan het KLA, waarna hij in 2005 Scheikunde begon te studeren op de UA. In 2007 werd hij laureaat van de Oxford University Press Achievement in Chemistry Prize.

Kristof liet zich echter pas in zijn tweede jaar dopen bij KDA.

Kristof is zeer sportief. Hij doet aan atletiek, voetbal en fietsen. In 2006 stond hij op de top van de Mont Blanc. Eind september 2007 vertrekt hij naar de Mont Ventoux om daar de Cinglé te doen (in 1 dag de berg driemaal opfietsen vanuit drie verschillende daloorden: Malaucène, Bédoin & Sault). Kristof voetbalt bij de reservenploeg van Verbroedering Zwijndrecht.

(Sept 2007) Kristof begint aan zijn derde Bachelor Scheikunde.


KDA carrièreEdit

Trivia Edit

  • Kristof ontwierp het KDApedia logo zoals u dat linksboven op elke pagina vindt.
  • Kristofs ouders studeerden beide scheikunde en zijn jaargenoten van Mon Odeurs.
  • Kristof wordt ook wel eens "The Man With The Plan" genoemd.

Links Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki